In de verloskunde zijn vandaag de dag veel nieuwe ontwikkelingen. Wij van Onatal willen ons programma hier zo goed mogelijk op aan laten sluiten.

Wij krijgen regelmatig tickets binnen met goede ideeën voor nieuwe items en functionaliteiten in Onatal en aanpassingen op bestaande functies. Wij zijn erg blij met jullie input, bedankt hiervoor. Om Onatal nog beter aan te laten sluiten op jullie processen is de input van gebruikers voor ons erg belangrijk. Daarom willen wij hiervoor de “Onatal werkgroep” in het leven roepen. Deze werkgroep zal zich voornamelijk bezig houden met het gezamenlijk uitwerken van vernieuwende ideeën. Dit zal veelal gedaan worden door samenwerking met diegene die het verzoek heeft ingebracht. Er zal hiervoor een besloten Facebook groep aangemaakt worden waarin onderling gecommuniceerd kan worden. Tevens gaan we een paar keer per jaar een bijeenkomst organiseren waarbij natuurlijk ook mensen van Onatal zelf aanwezig zullen zijn.

Wil jij ons helpen om van Onatal een nog betere softwareapplicatie te maken? Laat het ons weten door het onderstaande formulier in te vullen. Je ontvangt dan op korte termijn bericht over de ontwikkelingen.

Formulier Onatal Werkgroep